Ca La Vidala, des del 1769

Horaris

De Dilluns a Divendres de 17h a 20:30h.

+34 932 61 27 89
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça

Ca la Vidala
Carrer Xipreret 81-83
08901 L'Hospitalet de Llobregat
BARCELONA

La masia Ca La Vidala és un centre cultural privat dedicat a la dansa en totes les seves variants. Un espai on es porta a terme tant la creació de projectes culturals com la formació en Dansa. Ca La Vidala arrenca com a motor cultural de projectes de moviment que es realitzen a la seva seu i també un llançador de projectes en dansa de qualitat, exportables.Un espai on hi tenen cabuda la creació d’espectacles professionals, actuacions de petit format, exposicions, conferències, etcètera, i alhora la formació en Dansa. La nostra intensió és la de ser un centre amb un sistema educatiu no formal privat, que englobi tant l’oci com la formació.La filosofia del nostre projecte és, dons, apropar el fet artístic a tot tipus de públic des d’infants fins adults. Considerem que la pràctica de la Dansa impacta en la totalitat de la persona a qualsevol edat. Creiem fermament que l’Art ajuda al desenvolupament del pensament, la vida emocional i l’observació a qualsevol període de la vida.
Formació, creació, difusió i educació artística i cultural.
Formem part de Ca La Vidala l'Estudi de Dansa Laura Mestres, FlamencoLH i l'oferta de Casals d'Estiu d'arts d'expressió artística per a nens i nenes.


La masia Ca La Vidala és un edifici del S.XVIII, catalogat com a patrimoni històric de la ciutat i situat al centre del casc antic de l’Hospitalet. Al seu voltant hi ha Casa Espanya, Museu d’Història de la ciutat; l’Harmonia, Espai d’Art,; Can Riera, Museu de la Memòria Històrica i la biblioteca, Can Sumarro. Tots ells, edificis emblemàtics i històrics de la ciutat. Aprofitant aquest context i l’aposta del Ajuntament de la ciutat de fomentar el districte cultural i museístic d’aquest carrer, és el moment de posar en valor l’espai històric i el nostre projecte: Convertir Ca La Vidala en un centre cultural, de creació i formació artística, dedicat al Moviment. Des de fa uns 20 anys, és la seu del Estudi de Dansa Laura Mestres.

DOTACIÓ DEL CENTRE
Ca La Vidala té una superfície de 209,80 m2. dividides de la següent manera:

Vestíbul................... 17:53 m2
Sala 1....................... 60:40 m2
Sala 2....................... 41:12 m2
Vestuari 1................ 16:05 m2
Vestuari 2................ 16:85 m2
Patí-Jardí.................. 53:85 m2
Les sales disposen d’aïllament acústic, terra de fusta flotant i linòleum.

ESTRUCTURA D’EQUIP
-Laura Mestres: Direcció i Docència de l’Estudi de Dansa Laura Mestres. Llicenciada en Dansa Espanyola i Flamenc pel Real Conservatorio de Madrid. Equivalència a nivell de docència pel Institut de Teatre. Postgrau en Educació i Moviment.
-Iván Góngora: Professor, bailaor i percussionista amb llarga trajectòria artística i docent. Director Companyia Iván Góngora.
-Yaiza de los Muros: Llicenciada pel Institut de Teatre en Dansa Espanyola i Flamenc. Ballarina i professora de Hip-Hop. Membre de la Cia. Iván Góngora.
-Gemma Patricio: Ballarina de Funky, Dansa del Ventre i Pilates. Actualment està cursant el Postgrau en Educació i Moviment.
-Adrià Viñas: Cursa els seus estudis d’Art Dramàtic (especialitat en teatre físic) en el Institut del Teatre de Barcelona i acrobàcia en l’Escola de circ Rogelio Rivel (Barcelona) con Mark Glover. Actualment forma part de la Cía Moveo.De tradició de pagesos, Ca La Vidala, amb el pas dels anys s’ha convertit, i junt amb tot el conjunt de cases que engloben el carrer Xipreret, com un dels indrets més antics i estimats de L’Hospitalet. Fins hi tot, l’Anarquista riberenc Kiko Sabaté hi va nèixer, però d’això ja fa molts i molts anys…

A l’actualitat a Ca La Vidala ens basem amb les arts del moviment com a eix principal, passant des del Hip Hop fins al Flamenc o de la Dansa Creativa cap a la Dansa Clàssica entre d’altres i desenvolupant projectes com L’Estudi de Dansa Laura Mestres, Flamenco LH o els Casals d’Estiu per a nenes i nens, però sempre, amb un esperit creatiu i educatiu.

.